Global Money Week. Студенти спеціальності «Соціальне забезпечення» УМСФ долучилися до святкування Всесвітного тиждня грошей (20.03-02.04)

Global Money Week - це щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

У рамках Всесвітнього тижня грошей студентами було відвідано віртуальний музей НБУ, вебінар від головної експертки Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Ролік Вікторії на тему «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг», де дізналися про те, як комп’ютерні алгоритми змінюють життя, що таке відкритий банкінг і чи замінить штучний інтелект людину.

Студенти 2-3 курсу Максимик Діана, Гребенчук Настя, Чехова Аліна, Сірант Марина, Озерян Катерина, Івашина Анастасія, Полікарпова Діана долучилися до конкурсу «Гроші та добробут у моїй країні": і підготували конкурсні роботи на тему: "Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України". Знай наших!