НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УМСФ РЕАЛІЗУЄ ПРОЄКТИ З МОЛОДІЖНОЮ РАДОЮ ДНІПРА ТА ГО «СТУДЕНСТВО ДНІПРА»

Навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ разом з Молодіжною Радою Дніпра та ГО «Студенство Дніпра» реалізували спільний проєкт «Права студентів».

Представниками ННІ права на вказаних заходах були голова студентського парламенту Саломатін Ярослав, голова комунікаційного сектору Десятерик Ярослав та голова культурно-масового сектору Лук’яненко Марія. Спікером проєкту була Марія Лук’яненко (староста групи П21-1). 

Учасники тренінгу дізналися багато нового про свої студентські права та мали змогу отримати відповіді на усі хвилюючі питання.  

Після проведення тренінгу голова ГО «Студенство Дніпра» Антон Швецов подякував керівництву ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ та студентському парламенту інституту права за співпрацю та комунікацію, наполегливість та особистий внесок у розвиток молодіжної політики у Дніпровській міській територіальній громаді і вручив подяки. 

 

Обирай навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів.

Навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ гарантує якісне навчання, насичене студентське життя, безпроблемне працевлаштування, високі кар'єрні можливості!

Обирай нас! Ми найкращі! Твоє успішне майбутнє з нами!