Засідання ректорату 19.12.2022

19 грудня 2022 р. відбулося чергове засідання ректорату Університету митної справи та фінансів. Слухали про організацію проведення державної атестації магістрів у 2023 році. Прийнято ряд рішень, в тому числі: 

деканам факультетів, Директору ННІ, завідувачам випускових кафедр провести атестацію студентів за освітнім рівнем магістр у терміни з 24 по 27 січня 2023р. (згідно до розкладу) (281 «Публічне управління» - атестаційний іспит 17.01.23 та захист випускової кваліфікаційної роботи з 24.01. по 27.01.);

 завідувачам випускових кафедр взяти під особистий контроль дотримання вимог студентами, щодо допуску до складання кваліфікаційного іспиту та захисту випускової роботи. Подати доповідні записки, в разі виявлення осіб які не виконали вимоги щодо допуску до підсумкової атестації, в термін не пізніш 15.01.2023р.; 

деканам факультетів Директору ННІ подати до навчального відділу попередню інформацію про осіб, які можуть отримати  дипломи з відзнакою; забезпечити виготовлення дипломів та додатків до дипломів випускникам за освітнім рівнем магістр.

Заслухали звіти профільних центів УМСФ (Регіональний центр інноваційного розвитку банківської системи України; Центр розвитку підприємництва; Центр розвитку аудиту; Центр правової освіти) та затвердили плани робіт Центрів на наступний рік.