ВІДКРИТІ ЛЕКЦІЇ СТЕЙКХОЛДЕРІВ

17 листопада в Університеті митної справи та фінансів, відповідно до плану роботи  ЦЕНТРУ ФАХОВОЇ ОСВІТИ Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) для студентів спеціальності 051 ЕКОНОМІКА відбулася відкрита online-лекція Олени Міронової – завідувачки Сектору менеджменту активів Південно-східного міжрегіонального територіального управління АРМА на тему: «ДІЯЛЬНІСТЬ АГЕНТСТВА З РОЗШУКУ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ АКТИВІВ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ».

Пані Олена привітала студентів з Міжнародним днем студента, розповіла історію свята та побажала бути наполегливими, цілеспрямованими та успішними!

Студенти отримали актуальну інформацію про:

- мету створення АРМА, її функції та завдання; 

- основні напрямки діяльності та особливості роботи у воєнний період;

- особливості передачі в управління активів (майна, фінансових ресурсів, корпоративних прав): мережі АЗС «Глуско», нині працює під брендом «U.Go», підприємство «Титан», готелів та санаторіїв на території України, об’єктів нерухомості за кордоном та інш.

Детально обговорили умови та можливості проходження практики і подальшого працевлаштування здобувачів й випускників за спеціальністю 051 ЕКОНОМІКА у АРМА.

Студенти мали змогу задати цікаві та різнобічні питання і отримати змістовні, професіональні відповіді. 

 Дякуємо нашим стейкхолдерам та розраховуємо на подальшу співпрацю!