Гучний скандал виявився "пшиком"

Недоброзичливцям не вдалося зірвати нам вступну кампанію. Наразі Університет митної справи та фінансів упевнено входить у трійку лідерів регіону за кількістю поданих заяв на вступ.

Недобросовісні дії, спрямовані на дискредитацію Університету та зрив вступної кампанії, вже зазнали фіаско. Гучний скандал, пов'язаний із нібито мільйонною розтратою коштів на ремонті навчального корпусу, виявився лише штучно роздутою брудною інформаційною оборудкою, а фейки, які подавалися під виглядом фактів, один за одним спростовуються в суді.

Так, експерт, на чиєму "авторитетному" висновку ґрунтувалися звинувачення, виявився цілковито залежним від замовників, оскільки на момент доручення й виконання "експертизи" перебував під слідством і судом за складання й видачу завідомо неправдивих офіційних документів.

Прокурора, який керував досудовим слідством, суд відсторонив від участі в судовому розгляді через обґрунтовані сумніви в його безпристрасності та неупередженості.

Державним бюро розслідувань відкрито два кримінальних провадження у зв’язку з протиправними діями та бездіяльністю правоохоронців та працівників прокуратури.

З об’єктивним оглядом ситуації, що склалася, від всеукраїнського інформаційно-аналітичного ресурсу ТСН можна ознайомитися, клікнувши тут або перейшовши за посиланням:

https://tsn.ua/exclusive/skandal-iz-remontom-universitetu-v-dnipri-rektor-scho-vkrav-milyon-sprostovuye-zvinuvachennya-foto-2131834.html?fbclid=IwAR11Wh1Um7vIr5VjstCxGd46LcVTwyMrAXHDdTTluFvAGSiZreZ0YfT5IVk

А ми дякуємо вам за довіру й продовжуємо здійснювати набір бажаючих навчатися в університеті європейського рівня – Університеті митної справи та фінансів.