Найкращі міжнародні стандарти митної справи впроваджені в Університеті!

19 липня Університет митної справи та фінансів отримав листа від Почесного доктора Університету проф. др. Девіда Віддовсона, президента Міжнародної мережі митних Університетів із пропозиціями до керівництва УМСФ.

Запропоновані ідеї щодо імплементації новітніх стандартів з митних дисциплін за програмою PICARD (Partnership in Customs Academic Research and Development) будуть впроваджені у всіх митних дисциплінах, які викладаються в УМСФ, робоча група із імплементації стандартів з сьогоднішнього дня вже приступила до опрацювання матеріалів, які будуть готові до початку навчального року.

Окрім цього, Університет першим в Україні отримав доступ до курсів із Митного права Європейського союзу для Магістерського освітнього рівня, що приведе до покращення методичної бази, враховуючи новий статус України – країни кандидата на членство в ЄС.

Університет митної справи та фінансів завдячує Почесному Доктору Університету професору Девіду Віддовсону за ініціативу в розбудові сталих стандартів професійної освіти в митній справі України.