10 травня в Університеті митної справи та фінансів розпочнеться тиждень академічної доброчесності за участі «UNICHEK Україна»

Університет започаткував традицію проведення тижнів доброчесності у травні 2021 року з початком обговорення проекту «Кодексу честі та етики УМСФ». До першого такого «Тижня» залучилися й партнери УМСФ експерти компанії «UNICHEK Україна», із навчальними вебінарами для викладачів та здобувачів вищої освіти. 

 Під час воєнного стану навчання в університеті продовжується в асинхронному режимі, а питання запобігання академічній недоброчесності залишається актуальним як для здобувачів вищої освіти, так і для науково-педагогічних працівників університету. Тож ніколи не зайве нагадати академічній спільноті про важливість сумлінного та чесного навчання, дослідницької роботи.

Тиждень доброчесності та інформаційна кампанія триватиме з 10 травня 2022 року. У соціальних мережах і на сайті університету публікуватимуться деталі заходів. Зокрема за участі фахівців УМСФ та експертів компанії «UNICHEK Україна» відбудеться онлайн-засідання круглого столу в рамках Тижня доброчесності 13 травня.

Запрошуємо всіх небайдужих до заходів Тижня доброчесності!