Шановна наукова та бізнес спільнота!

Запрошуємо Вас долучитися до дискусійної платформи  у межах проведення ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах» (21 квітня 2022 р.).

Запланована дискусійна панель «Економіка України після війни» за участю керівників та аналітиків державного та недержавного секторів економіки, представників бізнесу, світових науковців:

МАКАРЕНКО Анатолій, кандидат юридичних наук, двічі керівник митної системи України, Заслужений економіст України, Голова Наглядової ради Університету митної справи та фінансів

КРАПИВКО Михайло, директор ПП «Бухгалтер», член Ліги Аудиторів України

РЕВЧУК Олег, Ukrainian-Uzbek Business Council

МУЖЕВ Олексій, к.е.н., начальник Дніпровської митниці

КОСЮГА Володимир, к.е.н., президент Асоціації «Дніпровський банківський Союз»

Per BACKLUND, Professor of Informatics, School of Informatics, University of Skövde, School of Informatics, Sweden

Ulf WILHELMSSON, Associate Professor Media Arts, Aesthetics and Narration, School of Informatics, Sweden

Jonas TRITSCHLER, Professor, University of VICTORIA Internationale Hochschule, Baben-Baden, Germany

 

Модератор: 

ЧЕНЦОВ Віктор, д.держ.упр., д.і.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Голова Вченої ради Університету митної справи та фінансів, Державний радник митної служби.

 

Для отримання більш детальної інформації і співпраці просимо звертатися за телефоном 0993402867, контактна особа - Даценко Вікторія, декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)