ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВАС!!!

ІДЕАЛЬНИЙ ВНЗ ДЕ ГОТУЮТЬ ЮРИСТІВ – МРІЯ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ?

 

Кожен випускник після школи мріє потрапити до ідеального універу. Місце, де буде цікаво навчатись, весело проводити час, зустрінеш купу друзів, розкриєш свій потенціал, а потім хоп! – і ти вже кваліфікований професіонал, адже зміг класно реалізувати себе. І всі розуміють – для того, аби це все стало реальним, треба обрати «той самий» університет. 

 

І саме тому 5.5 років тому я обрала УМСФ. Для мене особисто він став «тим самим». 

 

Тут ви знайдете різні гуртки для розкриття своїх творчих талантів, чудове студентське самоврядування, навіть власний тренажерний зал в університеті є, тож і покращити свою фізичну форму завжди можна. А найголовніше – викладачі.

 

В школі вчителі неодноразово повторюють, що «от в університеті за вами бігати ніхто не буде!». І, знаєте, вони праві. В університеті до вас ставляться, як до дорослої, рівної людини. Викладачі підбирають індивідуальний підхід до кожного студента, вони не бігають за вами з проханнями здати ту чи іншу роботу (а найчастіше, як показує практика, це студенти бігають за викладачем і просять прийняти завдання). 

 

Викладачі в Університеті митної справи та фінансів – фахівці своєї справи. Вони цікаво розповідають матеріал на лекціях, дають, інколи незвичні, практичні завдання, завжди раді відповісти на будь-яке питання студентів. Вони завжди направлять вас в «потрібне русло», допоможуть підібрати захоплюючу тему для курсової роботи чи тез наукових конференцій. 

 

Ніхто не каже, що навчання буде легким. Доведеться багато вчити, писати процесуальні документи, інколи переглядати фільми, інколи – ходити до різних державних структур (суд, прокуратура, податкова, тощо). Але всі старання в результаті дадуть свої результати і ви станете професіоналами своєї справи. Головне – це ваше бажання. 

 

ТОЖ, ДОРОГІ АБІТУРІЄНТИ! Якщо ви хочете здобути якісну юридичну освіту, отримати знання та навички від професійних викладачів - вступайте до Університету митної справи та фінансів на спеціальність «Право». Це будуть найкращі роки вашого навчання. 

 

Але пам’ятайте! Реалізувати себе просто так не вийде – для цього треба щось робити. І перший крок – це якісна освіта. Така, яку дає УМСФ. 

 

УСПІХІВ!

Бровкіна Маріявипускниця магістратури Університету митної справи та фінансів, спеціальність «Право», 2023р.

 

ХОЧЕШЬ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ!

Instagram: @law.umsf

Telegram: law_umsf           

Фейсбук:https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/

 

Наша адреса:

м. Дніпро, Крутогірний узвіз, 8, навчальний корпус №3

кім. 502-504