Створимо успішну Україну разом! Обирайте магістратуру за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» та ставайте амбасадором успішної та сильної України

Кафедра публічного управління та митного адміністрування Університету митної справи та фінансів є однією з базових кафедр, з яких починався Університет ще як Академія митної служби України, коли готувались висококваліфіковані фахівці у більшості для митних органів та сфери зовнішньоекономічної діяльності.

Згодом освітня діяльність кафедри значно розширилася і на сьогодні має чудові результати підготовки здобувачів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», про що свідчать успіхи наших випускників. Тому запрошуємо  приєднатися до нашої родини майбутніх публічних управлінців та активно долучитися до розбудови та розвитку економічно сильної та вільної України!

Ми готуємо фахівців, здатних протистояти викликам, розробляти та ухвалювати оптимальні управлінські рішення в складних нестабільних та невизначених умовах публічного управління. 

Наші студенти проходять практики та потім продовжують свою професійну діяльність у органах державної влади (місцеві державні адміністрації) та державного управління (територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади – регіонального та міжрегіонального рівня, у тому числі митних і податкових органах), а також в органах місцевого самоврядування            (обласні ради та їх виконкоми, міські ради та їх виконкоми, сільські/селищні ради та їх виконкоми) та громадських організаціях. Дипломні роботи наших випускників завжди орієнтовані на практичні кейси та характеризуються проектним підходом, який на сьогодні є ключовим для ефективного публічного управління.

Зацікавили? Хочеш більше інформації? Тоді чекаємо тебе на наших сторінках у соціальних мережах (Фейсбуці https://www.facebook.com/kafPUMA.UMSF/ та Інстаграмі @puma_umsf)! До зустрічі!