Ульяновська Юлія Вікторівна

Завідувач кафедри, доцент, кандидат технічних наук – Ульяновська Юлія Вікторівна

У 1997 році закінчила Дніпропетровський національний університет за спеціальністю математик, викладач математики.
У 2005 році присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук спеціальністю 05.13.06 – автоматизовані системи управління та прогресивні інформаційні технології (тема дисертації «Моделі та методи обробки даних в єдиній автоматизованій інформаційній системі митної служби»).

Дисципліни, що викладає: “Комп'ютерна дискретна математика”, “Сучасні методи теорії інформації та кодування”, “Теорія алгоритмів”, “Теорія прийняття рішень”, “Інтелектуальні системи підтримки прийняття рішень”, "Методи та системи штучного інтелекту".

Сфера наукових інтересів: інтелектуальні автоматизовані системи, методи обробки нечітких та неповних даних.

Профіль у Google Scholar

Електронна поштаЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Організаційна робота:

З 2018 року: в.о. завідувача кафедри інформаційних систем та технологій Університету митної справи та фінансів
З 2019 року: завідувач кафедрі комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення.

2018 р. - заступник відповідального секретаря приймальної комісії з вивчення документів вступників, які мають пільги на зарахування поза конкурсом (наказ № 34 від 20.02.2018 р.)

2018 р.: робота у складі журі міжнародного конкурсу візуальних презентацій «День острова Токто», який проводився в Університеті митної справи та фінансів за участі Посольства Республіки Кореї в Україні 04.06.2018 р.

2019 р. - заступник відповідального секретаря приймальної комісії з вивчення документів вступників, які мають пільги на зарахування поза конкурсом (наказ № 174 від 04.12.2019)

З 2021 року виконує обов’язки куратора групи К 21-1м.
З 2022 року виконує обов’язки куратора груп К 22-1м та К 22-2м.

Основні наукові та навчально-методичні праці

Сертифікати