ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

Відповідно до наказу Департаменту освіти й науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації «Про проведення обласного етапу XXII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2021/2022 навчальному році» з метою піднесення престижу української мови й популяризації її серед молоді в Університеті митної справи та фінансів оголошується І етап XXII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, що традиційно стартує 9 листопада в День української писемності та мови.

         Конкурс відбуватиметься з 22 до 26 листопада 2021 року в дистанційному форматі на платформі  GoogleКлас. Детальна інформація буде подана в гуглкласі.

         Код доступу до класу: epmewpj

  

Журі конкурсу:

 

Калашнікова О. Л. - доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей.

Мамчич І. П. - кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей.

Дашко Н. С. - кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей.

Запрошуємо всіх студентів УМСФ долучитися до конкурсу!