Екскурсія бібліотекою УМСФ для студентів першого курсу спеціальності 075 Маркетинг

Студенти першого курсу спеціальності 075 Маркетинг (гр. МК-23-1, МК-23-2, МК-23-3) відвідали  бібліотеку УМСФ!

Екскурсію по бібліотеці провели працівники бібліотеки, які розповіли про історію бібліотеки, детально ознайомили студентів з правилами користування фондами, пошуку необхідної літератури та порядком її отримання.

Бібліотека Університету нараховує бібліотечний фонд у кількості 184790 примірників. Бібліотека використовує програмне забезпечення «Ірбіс 64» яке дозволяє автоматизувати майже всі бібліотечні процеси: реєстрацію нових надходжень та періодики, класифікацію та каталогізацію, ретроконверсію, формування баз даних електронного каталогу.

Бібліотека Університету митної справи та фінансів – найбільша митна бібліотека в Україні, налічує понад 100 тисяч примірників літератури митного спрямування!

Ознайомилися студенти із репозитарієм Університету, який вміщує колекцію продуктів інтелектуальної діяльності Університету наукового, освітнього та методичного призначення. У бібліотеці, до послуг читачів також створюються проблемно-орієнтовані бази даних-4, база повнотекстових документів, віртуальні довідки до навчальних модулів і індивідуальних завдань, «Мобільна бібліотека».

Студенти під час знайомства із бібліотекою УМСФ переконалися, що у бібліотеці створені всі умови для комфортної роботи, а співробітники готові надавати  необхідну допомогу. Крім того замовити книгу  чи дізнатися інформацію про неї можна через інтернет-сайт бібліотеки. 

Студенти побачили де і як, зберігаються книги, як влаштовані книгосховища у бібліотеках, мали змогу побачити перші книжки та газети. 

Екскурсія до бібліотеки була надзвичайно корисною, пізнавальною  та цікавою.