СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО» НАЙКРАЩІ!

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ЯКІСТЬ НАВЧАННЯ, АЛЕ Й МОЖЛИВІСТЬ СТУДЕНТАМ БРАТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНИХ ЗАХОДАХ!

 

17 травня 2023 р. студентки спеціальності 081 «Право»  Чередниченко Софія (П20-2) та Сисоєнко Марія (П20-2) на запрошення Інституту міжнародного бізнесу та митної справи (Ризький технічний університет, м. Рига, Латвійська республіка),  а саме Алдіса Северса, доктора філософії, завідувача кафедри митної справи та податків та команди організаторів Студентської конференції, взяли участь у англомовній the 64th RTU Student Science and Technology Conference 2023, the thematic section “Customs and Taxation” (https://sesmi.rtu.lv/conferences/?lang=en). 

 

Із презентацією доповіді Сисоєнко М. на тему "Сustoms visa-free regime: Ukranian experience after joining The Common Transit Convention " можна ознайомитися тут: https://bit.ly/3Wlkc1h 

Із презентацією доповіді Чередниченко С. "Transit of strategic goods (military ammunition) in transit through the Republic of Poland" можна ознайомитися за цим покликанням https://bit.ly/3pT31rJ 

Свої враження від участі в науково-комунікаційному заході Софія Ч. висловила наступним чином: "Це була моя перша інтернаціональна конференція) По-перше, хотілося б поділитися враженнями стосовно виступив інших учасників, було дуже цікаво послухати представників з Азербайджану, Литви та Естонії. І ще приємніше розуміти, що я їх розумію) Ми з Марією трохи нервували, але підтримали одна одну і все пройшло чудово. По-друге, було дуже приємним те, що один з організаторів підкреслив те, що ми з України, та сказав «Слава Україні!». Дуже важливо, що нас підтримують у світі. Дякую, що запросили нас взяти участь, це був класний experience) ".

 

ХОЧЕШЬ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ПРАВО» !

 

Instagram: @law.umsf

Telegram: law_umsf          

Фейсбук: https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/

 

Наша адреса:

м. Дніпро, Крутогірний узвіз, 8, навчальний корпус №3

кім. 502-504