Вакцинація працівників закладів освіти

Увага! 

Департамент освіти і науки Дніпропетровської областної державної адміністрації інформує про перелік пунктів вакцинації від COVID-19 до яких можна звернутися за щепленням. 

Пункти вакцинації 

Міністрерство освіти і науки у співпраці з ЮНІСЕФ, Міністерством охорони здоров'я України, Центром громадського здоров'я та за підтримки уряду Швейцарії підготували посібник "Освітянам: запитання, відповіді про вакцинацію від COVID-19"

Лист Департамента освіти і науки

З 05.08.2021 набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28.07.2021 № 787 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236», згідно з якою у разі встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів забороняється відвідування закладів освіти здобувачами освіти та проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти у разі відсутності у більш як 20% персоналу закладу освіти документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Для забезпечення повноцінного функціонування Університету у звичайному режимі необхідно, щоб 80% співробітників були вакциновані від CОVID-19.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), вакцинацію вважають одним з найбільших медичних досягнень сучасного світу. Щеплення рятує життя від двох до трьох мільйонів людей щороку.

Вакцинований – значить захищений!