Всесвітній День туризму

 9 вересня 2022 р. в Університеті митної справи та фінансів було проведено захід до Всесвітнього Дня туризму, який у світі відзначається щорічно 27 вересня з 1980 р. У 2022 р. гаслом свята є "Переосмислення туризму", а головною локацією концентрації основних заходів - острів Балі в Індонезії. 

В нашому університеті, у присутності студентів першого курсу спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа", було проведено посвяту в туристи наших першокурсників-туризмознавців. З привітальними промовами виступили куратор групи МТ-22-1 доцент Наталія Анатоліївна Горожанкіна, перший  проректор, Голова Вченої ради УМСФ Віктор Васильович Ченцов. У якості ведучих виступали студенти спеціальності "Туризм" старших курсів Анастасія Кабась та Олександр Дуленко. Після церемнії посвяти з привітальним словом виступила спеціальний гість заходу, співвласник та управляюча туристичним центром "Риба Андрій" Маргарита Олегівна Задовська. 

Вітаємо ще раз усіх з Днем туризму та віримо, що наші посвячені нові студенти стануть високопрофесійними фахівцями та успішно реалізують себе в турисичній галузі.