Громадська діяльність – трамплін для успішної політичної кар’єри

2 червня 2022 року студенти факультету управління УМСФ долучилися до онлайн зустрічі з депутаткою Дніпропетровської обласної ради, заступницею Голови постійної комісії з питань сім’ї, молоді та спорту в Дніпропетровської обласної ради, головою ГО «Солідарна Молодь» Дніпро Катериною Немченко. 

Перш ніж познайомити молодь з діяльністю Дніпропетровської обласної ради, Катерина у форматі близькому до брейн-рингу нагадала здобувачам вищої освіти структуру державної влади та місцевого самоврядування. Зокрема, говорили про відмінності повноважень обласних державних адміністрацій та обласних, міських та сільських/селищних рад.

Далі на гостей зустрічі очікувала майже віртуальна екскурсія усіма процесами, що відбуваються в Дніпропетровській обласній раді – від виборів депутатів та голови ради до проведення сесій та прийняття важливих для мешканців громад області рішень.

Оскільки війна на сьогодні призупинила реалізацію активної молодіжної політики в області, то зусилля депутатів зосереджуються на допомозі переселенцям, волонтерстві та таких інформаційних зустрічах, які відбуваються у стінах та на онлайн платформах Університету митної справи та фінансів. 

Дякуємо Катерині за таку мотивуючу зустріч для наших студентів, які тепер вже знають, як стати депутатом місцевої ради та впливати на розвиток своєї громади! Упевнені, що саме такі зустрічі з практиками якнайкраще готують наших майбутніх публічних управлінців, менеджерів, журналістів та психологів до професійної діяльності, доповнюючи академічні знання!