ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ! ЗАПРОШУЄМО ВАС ОТРИМАТИ ВИЩУ ОСВІТУ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 081 «ПРАВО» В УМСФ!

ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ!

ЗАПРОШУЄМО ВАС ОТРИМАТИ ВИЩУ ОСВІТУ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 081 «ПРАВО» В УМСФ! 

ЧОМУ САМЕ В УМСФ???? ТОМУ, ЩО: 

  • СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ - ЦЕ ЯКІСНА ПРАВНИЧА ОСВІТА;
  • НОВІТНІ МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ, ПОЄДНАННЯ ТЕОРЕТИЧНОЇ І ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ:
  • ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬ ПРОВІДНІ ВЧЕНІ-ЮРИСТИ ТА ПРАВНИКИ УКРАЇНИ;
  • ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ ЮРИСТІВ-ПРАКТИКІВ: АДВОКАТІВ, СУДДІВ, НОТАРІУСІВ, ПРОКУРОРІВ, МИТНИКІВ, ПОДАТКІВЦІВ ТА ІНШИХ ФАХІВЦІВ.
  • ГАРАНТОВАНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ;
  • МОЖЛИВІСТЬ УЧАСТІ У МІЖНАРОДНИХ І МІЖУРЯДОВИХ ПРОГРАМАХ ОБМІНУ СТУДЕНТІВ;
  • МОЖЛИВІСТЬ ПРОДОВЖИТИ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ ДРУГОГО РІВНЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 081 «ПРАВО» ТА ТРЕТЬОГО РІВНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (PHD) В ГАЛУЗІ «ПРАВО».



ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО» спрямована на підготовку правників нового покоління, спроможних на високому професійному рівні реалізовувати отримані знання в усіх сферах юридичної науки і практики. Програма дає можливості сформувати основні компетентності, які необхідні для успішної правничої кар’єри та забезпечує реальне працевлаштування після закінчення навчання за фахом в органах державної влади та місцевого самоврядування, кращих вітчизняних та міжнародних компаніях.

 

ПРИ НАВЧАННІ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО» В УМСФ, поряд із загальною правовою підготовкою передбачено вивчення іноземних мов та навчання в зарубіжних університетах-партнерах за програмами Академічної мобільності, спеціальна фізична підготовка, військова кафедра, можливість стажування та проходження практики у судових та правоохоронних органах, адвокатських та нотаріальних об’єднаннях, в юридичних департаментах органів місцевого самоврядування, юридичних відділах підприємств, організацій та установ.

 

ВИПУСКНИКИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ зможуть працювати за спеціальністю в органах державної влади та органах місцевого самоврядування; судах загальної юрисдикції і спеціалізованих судах; органах прокуратури; органах Міністерства юстиції України; системі нотаріату; адвокатурі; юридичних службах підприємств усіх форм власності; юридичних навчальних закладах і наукових установах.



СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО»

ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ 

 

Instagram: @law.umsf

Telegram: law_umsf           

Фейсбук: https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/

 

Наша адреса:

м. Дніпро, Крутогірний узвіз, 8, навчальний корпус №3

кім. 502-504