ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ! ЗАПРОШУЄМО ВАС ОТРИМАТИ ВИЩУ ОСВІТУ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 081 «ПРАВО» В УМСФ!

ЧОМУ САМЕ В УМСФ???? ТОМУ, ЩО: 

  • СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ - ЦЕ ЯКІСНА ПРАВНИЧА ОСВІТА;
  • НОВІТНІ МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ, ПОЄДНАННЯ ТЕОРЕТИЧНОЇ І ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ:
  • ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬ ПРОВІДНІ ВЧЕНІ-ЮРИСТИ ТА ПРАВНИКИ УКРАЇНИ;
  • ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ ЮРИСТІВ-ПРАКТИКІВ: АДВОКАТІВ, СУДДІВ, НОТАРІУСІВ, ПРОКУРОРІВ, МИТНИКІВ, ПОДАТКІВЦІВ ТА ІНШИХ ФАХІВЦІВ.
  • ГАРАНТОВАНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ;
  • МОЖЛИВІСТЬ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ ПРОХОДИТИ ПРАКТИКУ ТА СТАЖУВАННЯ У АДВОКАТІВ, В СУДАХ, У НОТАРІУСІВ, В ПРАВООХОРОННИХ, ПОДАТКОВИХ, МИТНИХ ОРГАНАХ, ЮРИДИЧНИХ ФІРМАХ;
  • АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ – НАВЧАННЯ ЗА ОБМІНОМ В УНІВЕРСИТЕТАХ ПОЛЬЩІ.

 

Програма спеціальності 081 «Право»св. УМСФ: орієнтована на надання класичної юридичної освіти із широким доступом до працевлаштування та подальшого навчання; забезпечення формування та розвитку загальних та професійних компетентностей у галузі права, що передбачає широкі можливості реалізації зайнятості та розвитку кар’єри юриста. Окремі спеціальні курси програми передбачають спеціалізацію у галузі митного та фінансового права (захист інтересів у митній та фінансовій сферах, ведення юридичного бізнесу) , здійснення судочинства і захисту прав осіб у вітчизняних судах та ЄСПЛ.

 

Працевлаштування: отримавши освіту за спеціальність «Право» в УМСФ студент забезпечується 100% працевлаштуванням в органах державної і місцевої влади на посадах юриста, в органах судової влади,  прокуратури, адвокатури, органах юстиції, митної та податкової служби, виконавчої служби, правоохоронних органах, системи органів МВС України, системи нотаріату, в юридичних службах підприємств, установ, організацій, тощо.

 

Продовження освіти: Можливість навчання за програмою другого рівня за спеціальностями 081 «Право» та третього рівня доктора філософії (PhD) в галузі «Право».

Приходь до університету та дізнайся більше про спеціальність 081 «ПРАВО» у чергового приймальної комісії, ПО ТЕЛ. (096) 048-52-60 та у соціальних мережах:

Instagram: @law.umsf

Telegram: law_umsf           

Фейсбук:https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/

 

Обирай майбутнє з УМСФ!

Обирай спеціальність 081 «Право» в УМСФ!!!