Майбутні абітурієнти з Кам`янського завітали до Музею УМСФ

2 вересня 2021 року в музеї  Університету митної справи та фінансів відбулась позачергова екскурсія для учнів 11 класів Комунального закладу «Спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня - колегіум №16» Кам'янської міської ради.

Екскурсію весело й доступно проводив студент 3-го курсу кафедри міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Іван Карноза. Університет зазвичай підходить до екскурсій та заходів з креативом, саме так було і цього разу, Іван додав елементи стендапу до історичних фактів, що не залишило байдужими до наших експозицій навіть завзятих скептиків…

Цього разу ескурсанти відвідали такі локації: «Історія торгівлі та митної справи на території України», «Боротьба з контрабандою», «Митна справа незалежної України»), експозиції «Уніформа митників країн світу», «Банкноти та монети світу» («Банкноти світу» й «Історія країн у монетах»), «Україна. Валюта», поспілкувались з представниками приймальної комісії та отримали матеріали з правилами та умовам вступу, дізнались як живуть і навчаються студенти.

Запрошуємо всіх бажаючих  на ознайомчі безкоштовні екскурсії  до музею УМСФ. З приводу організації  екскурсій звертайтесь у відділ маркетингу та зв`язків з громадськістю.

 (056) 756-05-00

(066) 510-01-35

(098) 451-01-82