До Міжнародного дня бухгалтерії

Щороку 10 листопада фахівці однієї з найточніших професій відзначають професійне свято — Міжнародний день бухгалтерії. Відзначаючи цю подію, Центр Кар’єри УМСФ організував для студентів фінансового факультету онлайн-зустріч з Кирилом Анненковим —  директором Освітнього центру «Елькон».  

ОЦ «Елькон» —  найбільший в Україні центр з програм підвищення кваліфікації, проведення тренінгів, семінарів та інших заходів, що дозволяють удосконалити знання та навички спеціалістів фінансово-економічної сфери, та ще він — багаторічний партнер нашого Університету. 

Під час зустрічі Кирило Анненков наголосив, що робота сучасної бухгалтерії — це справжнє мистецтво, адже від умілого управління усіма фінансами та розрахунками будь-якої організації, установи чи компанії багато в чому залежить ефективність її роботи,  а тому й професія бухгалтера (аудитора) надзвичайно важлива та затребувана у всіх сферах економіки.

Також Кирило поінформував студентів про ситуацію у сфері фінансів не тільки на національному ринку праці, а й на міжнародному, повідомив, які можливості пропонує студентам  ОЦ «Елькон» для побудови успішної  кар’єри. Це і навчання  за програмами САР/СІРА: з управлінського обліку, оподаткування, фінансового обліку, права; і спеціалізовані курси: з бугалтерії (для початківців), 1С та Financial English. Проходження таких навчань у відомих та досвідчених фахівців-практиків дає можливість всім бажаючим отримати освіту міжнародного рівня у сфері фінансів, а в подальшому - стабільну роботу з гідною заробітною платнею.

Зустріч була цікавою та пізнавальною для студентів. Дякуємо ОЦ «Елькон» за багаторічне партнерство з УМСФ та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Вітаємо усіх причетних до поважної професії бухгалтера і бажаємо вам ДЕБЕТ щастя, ОБОРОТІВ доброти і САЛЬДО достатку! Стабільного законодавства, професійних успіхів, кар'єрного зростання та належної винагороди!