Зустріч з фахівцями банку «Конкорд»

13 вересня на фінансовому факультеті відбулася серія зустрічей із керівництвом та фахівцями АТ «АКБ» КОНКОРД». Студентам 3 та 4 курсів розповіли про умови проведення виробничої практики. Фахівці банку розповіли про організаційну структуру, особливості роботи окремих департаментів та основні здобутки банку. 

АТ «АКБ» КОНКОРД» першим серед малих і середніх банків України став членом платіжних систем MasterCard, Visa та ПРОСТІР. Свою місію банк відзначає як відкритість до інновацій, гнучкість та креативність. «СONCORDBANK – це банк з духом IT-стартапу».

Магістри факультету мали можливість поспілкуватися із фахівцями банку про умови працевлаштування, обговорити актуальні теми дипломних робіт, перспективи підготовки наукових статей та проведення досліджень у сфері сучасної електронної комерції.

Вітаємо наших партнерів із 15-річчям банку! Дякуємо за співробітництво! Бажаємо успіху банку та його фахівцям, у тому числі, випускникам фінансового факультету, які зараз плідно працюють у різних підрозділах!