Святкування Дня програміста в УСМФ

13 вересня 2021 року в Університеті митної справи та фінансів відбулась зустріч студентів спеціальностей «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерні науки» та «Кібербезпека» з представниками відомих міжнародних ІТ-компаній YALANTIS і ZONE3000,  яка була організована відділом маркетингу та зв’язків з громадськістю і Центром кар’єри університету, та присвячена важливій події – святкуванню Дня програміста. 

Святкуючи День програміста вшановують тих, хто змінює світ за допомогою рядків коду, адже для того, щоб працювати в IT-сфері, потрібно володіти не тільки талантом, а й цілеспрямованістю - ця наука не дається легко. А ще потрібно володіти набором специфічних знань та навичок – знанням англійської та мов програмування, логічним та аналітичним мисленням, вмінням виконувати нестандартні завдання, працювати в команді, бути дуже уважним до деталей тощо. Інтенсивне зростання IT неможливе без масового залучення в індустрію молодих кадрів, тому всі великі IT-компанії зацікавлені інвестувати в додаткову підготовку молоді. Саме про це і розповіли студентам Educational Project Specialist компанії Yalantis  Єгор Божок та CS Recruiter, CS Event Manager компанії  ZONE3000 Олег Опришко. Ще вони надали інформацію про умови та особливості роботи, ознайомили з вакансіями в  їх компаніях та відповіли на всі хвилюючі  запитання зацікавлених у працевлаштуванні студентів. 

Дуже цікавою,  інформативно насиченою та корисною видалась зустріч, що дає підстави сподіватись на подальшу плідну співпрацю між цими відомими компаніями та УМСФ.

Тож вітаємо всіх причетних до Дня програміста! Бажаємо винахідливості, кмітливості та креативу в навчанні й роботі! Нехай кожен день буде запрограмований на успіх!