ЗАПРОШУЄМО ПРОДОВЖИТИ ОСВІТУ ЗА ПРОГРАМОЮ «МАГІСТР» ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО»!

Вибір магістратури по спеціальності 081 «Право» - це ключ до гарантованого «зняття обмежень» у будь-якій професійній діяльності та гарантованого кар’єрного росту на все життя. 

 

ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ

Йдеться про магістратуру зі спеціальності 081 «Право» в УМСФ яка уособлює в собі як  управлінські компетенції, так і всі спеціальні компетенції високопрофесійного юриста.

 

ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 ПРАВО»:

форма навчання – денна, заочна;

трирівнева система навчання (бакалавр, магістр, доктор філософії (PhD) в галузі «Право»).

 

Продовження освіти: Можливість навчання за програмою другого рівня за спеціальностями 081 «Право» або спорідненими за магістерськими освітньо-науковими / освітньо-професійними програмами вищої освіти, а також вступити до аспірантури.

Магістр зі спеціальності 081 «Право» підготовлений для роботи на посадах, що вимагають вищої юридичної освіти: в органах державної виконавчої влади; в органах місцевого самоврядування; судах загальної юрисдикції і спеціалізованих судах; органах прокуратури; органах Міністерства юстиції України; системі нотаріату; адвокатурі; юридичних службах підприємств усіх форм власності; юридичних навчальних закладах.

 

Приклади посад, на яких може працювати випускник магістерського рівня спеціальності 081 Право

  • посади фахівця, спеціаліста, державного службовця категорій «А» (вищий корпус державної служби), «Б», «В»;
  • патронатної служби всіх рівнів ієрархічної структури органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, закладів, установ та організацій, підприємств усіх форм власності та сфер господарювання;
  • можливість мати самостійну юридичну практику, пов’язану з наданням юридичних послуг у якості консультанта, адвоката, нотаріуса тощо;
  • можливість брати участь у наукових дослідженнях в науково-дослідних установах та закладах освіти, займатися правотворчою, правозастосовною, експертно-консультаційною та організаційно-управлінською діяльністю.



Зацікавили? Хочеш більше інформації? Тоді чекаємо тебе на наших сторінках у соціальних мережах:

Instagram: @law.umsf

Telegram: law_umsf           

Фейсбук:https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/