СУДДЯ ВЕРХОВНОГО СУДУ РЕКОМЕНДУЄ ВСТУПАТИ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО»

Маючи чималий досвід професійного спілкування із молоддю, яка здобуває практичний досвід у наший царині знань, давно пересвідчився у тому, що фундамент подальших успіхів закладається не тільки батьківським вихованням, але й вищою школою. Саме вона, alma mater, збагачує майбутнього фахівця не тільки необхідними знаннями та компететностями, але й формує деонтологічні властивості майбутнього фахівця, особистість, кристалізує його людські якості.

Я неодноразово брав участь як в наукових, так і профорієнтаційних заходах, що проходили на базі ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ і був вражений не тільки рівнем теоретичної підготовки та жаги до здобуття практичних навичок, але й рівнем правової культури студентів ВИШУ, їх вихованістю та непідробним патріотизмом. Добре знаючи професорсько-викладацький склад кафедри публічного та приватного права в особі Дмитра Приймаченка, Тетяни Мінки, Павла Лютікова та інших викладачів розумію, що студентство УМСФ в надійних руках професіоналів, адже саме майстрами своєї справи було сформовано не одну постать справжнього юриста серед яких митники, судді, адвокати, нотаріуси, правоохоронці.

Користуючись нагодою, запрошую всіх навчатися на спеціальність 081 «Право» у стінах чудового закладу – Університету митної справи та фінансів. А професійні та досвідчені викладачі кафедри публічного та приватного права допоможуть вам у цьому. 

 

Доктор юридичних наук, 

суддя Верховного Суду 

Олег Білоус