ЗАПРОШУЄМО АБІТУРІЄНТІВ ОТРИМАТИ ВИЩУ ОСВІТУ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 081 «ПРАВО»!

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

ЗАПРОШУЄМО ВАС ОТРИМАТИ ВИЩУ ОСВІТУ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 081 «ПРАВО»!

Ви бажаєте стати успішними, професійними, затребуваними  і відомими юристами?

Ви бажаєте отримати знання від професіональних та досвідчених викладачів, які є не тільки юристами-практиками, але й відомими вченими-правниками України за новітніми технологіями та методиками?

Ви бажаєте розвиватися професійно та особисто?

Ви бажаєте провести пізнавально, цікаво та захопливо своє навчання за спеціальністю 081 «Право»?

Реалізувати все це ви зможете вступивши на спеціальність 081 «Право».

 

Запрошуємо на навчання за спеціальністю 081 «Право».

Підготовка здійснюється за денною та заочною формами навчання із набуттям всіх освітніх рівнів -  бакалавр права, магістра права і доктора філософії.

 

При навчанні студентів за даною спеціальністю, поряд із загальною правовою підготовкою, передбачене вивчення іноземних мов, спеціальна фізична підготовка, можливість стажування та проходження практики в різноманітних практичних підрозділах органів юстиції, судової та правоохоронної системи, у адвокатів та нотаріусів, підприємствах, установах та організаціях різних форм власності, органах державної влади та місцевого самоврядування тощо.

Блок професійних дисциплін викладається фахівцями високої кваліфікації, які мають як великий досвід викладацької й наукової діяльності, так і досвід практичної роботи у правоохоронних органах, судовій системі, прокуратурі, мають постійну практику представництва інтересів у судах та стажування за кордоном, володіють тренінговими та сучасними методиками викладання.

 

ОБРАВШИ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» ТИ ЗМОЖЕШ ПРАЦЮВАТИ ЮРИСТОМ УСЮДИ