Участь у роботі XVІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «MAJESTY OF MARKETING»

09 грудня 2021 р. викладачі та здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу Університету митної справи та фінансів взяли участь у роботі XVІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «MAJESTY OF MARKETING» організованої кафедрою маркетингу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

Робоча мова конференції – англійська. 

Метою конференції було обговорення актуальних для України, ЄС та світу питань маркетингу професійною мовою, яка використовується спеціалістами маркетингових служб організацій в англомовних країнах з урахуванням викликів сталого розвитку.

Величезну зацікавленість викликали доповіді учасників, які продемонстрували не лише обізнаність у сучасному маркетингу та його трендах, але і чудове володіння англійською мовою!!!

На високому рівні результати наукових пошуків представляли здобувачі вищої освіти ОП «Маркетинг» Університету митної справи та фінансів Чупилко Олена, Кулешова Анастасія та Соколенко Ліана. 

Пишаємося, тим, що отримали нагороду за кращу доповідь у номінації «Тенденції маркетингу»!

Висловлюємо щиру подяку організаторам конференції, за можливість вести фахову і змістовну дискусію з актуальних питань розвитку, трендів та перспектив маркетингу!

Особлива подяка, завідувачу кафедри маркетингу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» Касяну С.Я. за запрошення та можливість приєднатися до такого потужного міжнародного заходу!