Сучаснi банкiвськi технологii поруч з нами

Продовжуються урочисті заходи до 24 річчя фінансового факультету, зустрічі з партнерами та роботодавцями випускників.

2 жовтня АТ «АКБ» КОНКОРД» провів відкриту лекцію для студентів другого курсу. Фахівці банку розповіли про основні операції та сучасні банківські продукти на прикладі банку «КОНКОРД», організаційну структуру, особливості роботи окремих департаментів та основні здобутки банку. 

АТ «АКБ» КОНКОРД» став першим недержавним банком, який створив інтернет-еквайринг Concord Pay с опціями від Apple Pay та Google Pay. Це дозволило партнерам банку вдвічі підвищити конверсію своїх торгових майданчиків. Банк першим в Україні запустив мобільну версію Bank  ID за технологією QR-коду. 

Відповідаючи на виклики часу, банк розвиває зручні сервіси для клієнтів. Одним із перших, банк розробив prepaid-карту «X-card», яку можна оформити без візиту до відділення та демонстрації паспорту, лише за  30 секунд за допомогою відповідного телеграм-бота. Також банком, разом з компанією HIGHPASS, реалізовано проект по наданню аеропортових сервісів нового формату в аеропортах України. Для клієнтів банку запропоновано доступ до сучасного мобільного додатку NEOBANK.

Сучасні банківські сервіси стали платформою для створення першої в Україні відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions.

В межах відкритої лекції виступила завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Заруцька Олена Павлівна. Вона розповіла про роботу Регіонального центру інноваційного розвитку банківської системи України, запросила учасників до наукових розробок за банківською тематикою. Сучаснi банкiвськi технологii бурхливо розвиваються саме у наш час.

Дякуємо наших партнерів, «АКБ» КОНКОРД», за співробітництво! Бажаємо успіху банку та його фахівцям, у тому числі, випускникам фінансового факультету, які зараз плідно працюють у різних підрозділах!