Зустріч студентів-першокурсників спеціальності «Журналістика» з представниками медіагалузі

В Університеті митної справи та фінансів відбулася традиційна зустріч першокурсників спеціальності "Журналістика" з представниками медіагалузі - "Полілоги про професію". 

Про важливість органічного поєднання теоретичних знань і практики під час навчання наголосив директор Центру журналістики та медіакомунікацій УМСФ, керівник телерадіокомпанії "Регіон" Микола Павленко. 

Як обрати власну творчу спеціалізацію порадив майбутнім медійникам заслужений журналіст України Віктор Ожогін. 

Цікаво презентувала спеціальність та поділилася власним досвідом професійного становлення студентка червертого курсу,  журналістка каналу D1 Маргарита Сопільняк. 

Начальник відділу маркетингу та зв'язків з громадськістю УМСФ Анастасія Кудря представила можливості стажування студентів у відділі, що дозволить тим, хто бачить себе у майбутньому рекламістом чи піарником, практично набувати професійних навичок безпосередньо в університеті. 

Познайомила з особливостями суспільного мовлення та зробила важливий акцент щодо розумної організації професійної діяльності, запобігання професійному вигоранню лінійний продюсер новин Суспільного у Дніпрі Аліна Елєвтєрова. 

Також першокурсники стали учасниками зйомок відеосюжету для новин на каналі D1 (оператор Сергій Файзулін).