УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ У КУЛІНАРНІЙ ВИСТАВЦІ-ПРЕЗЕНТАЦІЇ

Здобувачі вищої освіти Університету митної справи та фінансів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прийняли учaсть у кулінарній виставці-презентації, присвяченій ІХ Благодійному фестивалю «Свято гарбуза». Це свято об’єднало 12 закладів освіти з Чернівців, Бурштина, Києва, Одеси, Дніпра, Кривого Рогу, Умані, 9 закладів ресторанного бізнесу та виробників продукції, місцеву владу, міжнародних партнерів з Туреччини та Італії, а також більш як 200 учасників, які смакували стравами, кулінарними виробами та напоями, приготовленими з гарбуза. Лозунгом свята стало «Ми – українці, і це – Україна», а головною метою – збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Зaхід довів, що ми бережемо традиції української культури та національної кухні, пропагуємо український локальний продукт, сприяємо підвищенню культури харчування, рівня вітчизняного сервісу та туристичної привабливості України.

Наші здобувачі вищої освіти приготували страви із гарбуза та зняли відеороліки процесу приготування під чітким керівництвом своїх наукових керівників! Подяку отримали:

1) Лупинський Кирило, ГРС 22-1, керівник доц. Вишнікіна Олена Вікторівна. Кирило приготував «Гарбузовий пиріг з горіхами».

2) Алєксєєва Яна, ГРС 22-2, керівник проф. Юдіна Олена Іванівна. Яна приготувала «Гарбузовий тарт».

3) Зубко Вікторія, ГРС 20-1, керівник доц. Язіна Вікторія Анатоліївна. Вікторія приготувала «Гарбузовий чизкейк».

4) Федорова Анастасія, ГРС 20-1, керівник доц. Язіна Вікторія Анатоліївна. Анастасія приготувала «Гарбузову кашу з рисом».

Здобувачі вищої освіти та викладачі отримали подяки та сертифікати участі! Дуже дякуємо за запрошення!