ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ 1 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» ЗІ ПРЕДСТАВНИКАМИ СТЕКХОЛДЕРІВ – АУДИТОРСЬКОЇ КОМПАНІЇ «КАУПЕРВУД»

В межах вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» викладачами кафедри обліку, аудиту, аналізу і оподаткування 31 жовтня 2022 року була організована зустріч студентів 1 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з представниками наших шанованих стекхолдерів – аудиторської компанії «Каупервуд», з якою укладений довгостроковий договір про співпрацю. В онлайн зустрічі прийняв участь випускник спеціальності «Облік і оподаткування» Університету митної справи та фінансів, який на сьогодні успішно працює в компанії - Владислав Брайко. Під час заходу Владислав поділився зі студентами спогадами про студентське життя, про можливості працевлаштування та кар’єрного зростання в компанії, цікавою і важливою інформацією щодо власного досвіду роботи. Особливу зацікавленість викликали питання розвитку і проведення аудиту під час пандемії та в умовах воєнного стану, проходження навчання та можливості отримання сертифікату аудитора. 

 Наприкінці заходу було проведено цікаву та пізнавальну гру «Ігри аудиторів», в якій студенти приймали активну участь, відповідаючи на професійні питання брейн-рінгу та показавши достатньо високий рівень засвоєння лекційного і практичного матеріалу з дисциплін навчального плану. Студенти також отримали слушні поради щодо їх професійного  розвитку як майбутніх фахівців у сфері обліку, аудиту та оподаткування.

Висловлюємо велику подяку керівництву аудиторської компанії «Каупервуд», особисто Брайко Владиславу за тісну співпрацю, можливість проходити практику та працевлаштовуватися в компанії.  Цінуємо такі зустрічі, коли «з перших вуст» можна почути найактуальніші фахові коментарі, поради і секрети професійного успіху.