ЧОМУ САМЕ МАГІСТРАТУРА ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО» УМСФ?

  1. ТУТ НАВЧАЮТЬ ЮРИСТІВ МАЙБУТНЬОГО:
  • програма навчання відповідає кращим сучасним міжнародним стандартам. 
  • якісну та престижну освіту забезпечують висококваліфіковані викладачі з використанням новітніх методик, актуальних матеріалів та професійних кейсів.

 

  1. ЗАТРЕБУВАНІ ПРОФЕСІЇ. 

Випускник магістратури УМСФ зі спеціальності 081 «Право» - це підготовлений професіонал для роботи на посадах, що вимагають вищої юридичної освіти: в органах державної виконавчої влади; в органах місцевого самоврядування; судах загальної юрисдикції і спеціалізованих судах; органах прокуратури; органах Міністерства юстиції України; системі нотаріату; адвокатурі; юридичних службах підприємств усіх форм власності; юридичних навчальних закладах.

 

  1. РЕАЛЬНА ПРАКТИКА. 

Магістри проходять стажування в провідних юридичних компаніях, в юридичних відділах органів державної влади, місцевого самоврядування, митній та податковій службі, у правоохоронних органах, у судах, у адвокатів та нотаріусів; є можливість стажування за кордоном; спілкуються з успішними спеціалістами свого фаху в форматі відкритих лекцій, тренінгів та майстер-класів. 

 

  1. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Приклади посад, на яких може працювати випускник УМСФ магістерського рівня спеціальності 081 Право:

  • посади фахівця, спеціаліста, державного службовця категорій «А» (вищий корпус державної служби), «Б», «В»;
  • патронатної служби всіх рівнів ієрархічної структури органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, закладів, установ та організацій, підприємств усіх форм власності та сфер господарювання;
  • можливість мати самостійну юридичну практику, пов’язану з наданням юридичних послуг у якості консультанта, адвоката, нотаріуса тощо;
  • можливість брати участь у наукових дослідженнях в науково-дослідних установах та закладах освіти, займатися правотворчою, правозастосовною, експертно-консультаційною та організаційно-управлінською діяльністю.

 

  1. СУЧАСНА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ТА ЗРУЧНА ІНФРАСТРУКТУРА.

Навчання в УМСФ проводиться в мультимедійних аудиторіях з покриттям Wi-Fi, комп’ютерних класах.

 

  1. НАУКОВІ ЗДОБУТКИ. 

Магістри мають широкі можливості займатися науковою діяльністю, адже завжди знаходять підтримку викладачів – кандидатів та докторів наук, перемагають у предметних олімпіадах та конкурсах наукових проектів, мають доступ до спеціалізованої літератури та світових наукових інтернет-ресурсів у бібліотеці університету. 

 

  1. МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ В УМСФ ТРЕТІЙ ОСВІТНО-НАУКОВИЙ РІВЕНЬ. 

Кращі випускники магістратури УМСФ вступають до аспірантури та здобувають науковий ступінь доктора філософії (PhD) у галузі «Право».

 

  1. АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ. 

Магістри УМСФ мають доступ до міжнародних програм академічної мобільності – навчання за обміном в університетах Польщі. Участь у  міжнародних конференціях, навчання за обміном – всі ці можливості будуть реаліями.

 

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

ЗАПРОШУЄМО ПРОДОВЖИТИ ОСВІТУ ЗА ПРОГРАМОЮ «МАГІСТР ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО»!

 

Вибір магістратури по спеціальності 081 «Право» - це ключ до гарантованого «зняття обмежень» у будь-якій професійній діяльності та гарантованого кар’єрного росту на все життя. 

ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ

Йдеться про магістратуру зі спеціальності 081 «Право» в УМСФ яка уособлює в собі як  управлінські компетенції, так і всі спеціальні компетенції високопрофесійного юриста.

Тому, головним висновком для далекоглядних вступників в магістратуру є вибір спеціальності 081 «Право» в УМСФ, який давно зарекомендував себе не тільки як високоякісний заклад вищої освіти, а й такий заклад, який один із небагатьох в Україні надає виключно професійну та практичну освіту за спеціальністю 081 «Право» із реальним введенням своїх студентів у професійне середовище із студентських лав і їх забезпеченням робочими місцями по закінченню університету!