Професор кафедри (за сумісництвом) – д.т.н. Погребняк Андрій Володимирович
У 2007 році закінчив Донецький національний університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових
виробництв» та отримав кваліфікацію магістра з обладнання переробних і харчових виробництв.
У 2018 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв (тема дисертації: «Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації»). Має вчене звання доцента кафедри обладнання харчових виробництв.
Дисципліни, що викладає: «Організація ресторанного господарства».
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Є членом редакційної колегії наукового фахового видання (технічні науки) «Праці Таврійського державного агротехнологічного університету».
Є членом Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти», членом Асоціації Вищих навчальних закладів і підприємств харчової промисловості UkrUFoST.
2016–2018 рр. – відповідальний виконавець наукової теми №Д-14-17-П «Дослідження деформаційних ефектів, що виникають при течії розчинів полімерів з метою розробки рекомендацій з оптимізації технологічних процесів», (№ держреєстрації 0117U004218).
Брав участь у міжнародному науковому проекті 530158-TEMPUS-1-2012-1-SE-TEMPUS-SMHES, «Support of innovations through improvement of regulatoryframework for higher education in Ukraine (SpinOff)».