Стрижак Євгеній Юрійович

Викладач кафедри цивільного, господарського та екологічного права (за сумісництвом)

У 2008 році закінчив  Національний університет внутрішніх справ (ХНУВС) м. Харків, спеціальність «Правоохоронна діяльність». З 31.08.2018 року та по теперішній час продовжує навчання в аспірантурі у  Харківському  університеті внутрішніх справ (ХНУВС) м. Харків на юридичному факультеті.

У 2008 році був направлений згідно державного розподілу до Заводського районного відділу Дніпродзержинського міського управління УМВС України в Дніпропетровській області, де працював на посаді оперуповноваженого сектора кримінальної міліції у справах неповнолітніх. 

З 2008 року по 2009 рік працював юрисконсультом у Закритому акціонерному товаристві «Харпластмас».

У 2009-2014 роках працював юрисконсультом Відкритого акціонерного товариства  «Дніпроважмаш».

У 2015 році працював провідним юристом-партнером Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична компанія «КС партнерс».

З 2015 по 2019 роки працював директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична фірма «КС партнерс».

 З  2019 року та по теперішній є керуючим партнером Адвокатського об’єднання «КС Партнерс».

Сфера діяльності: Надання юридичних послуг та супроводу у кредитних суперечках, договірних суперечках, земельних, спадкових,трудових,житлових, сімейних спорах, розв’язання суперечок з питань оподаткування підприємств в Україні, суперечок з питань оподаткування фізичних осіб тощо.

Сфера наукових інтересів: державознавство і право, методологія права, загальнотеоретична юриспруденція, механізмом правового регулювання, дослідженням місця і ролі юридичних фактів, фактичних складів, їх дефектів, а також конструкції аномалій в правовому полі України.

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

 

  • Основні наукові та навчально-методичні праці:

Навчальні посібники

Правове регулювання зовнішньоекономічної діяльності : навчальний посібник. – Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2021. 164 с.

Фахові статті:

Стрижак Є. Ю. Об'єднана територіальна громада як суб'єкт бюджетних правовідносин - Фаховий науковий журнал «Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія «Юриспруденція», № 46. 2020.

Стрижак Є. Ю. Особливості правового регулювання окремих видів видатків на фінансування спеціальних потреб об’єднаних територіальних громад – в фаховий журнал «Підприємництво, господарство і право», № 7/2021

Тези конференцій

Стрижак Є. Ю. Правові засади надання субвенцій до бюджетів ОТГ в Україні на реалізацію проектів, що підтримуються ЄС. Український правовий вимір: пошук відповідей на глобальні міжнародні виклики: Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції.  (Дніпро, 14 трав. 2021 р.). Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2021. С. 25–27.

Стрижак Є. Ю., Піц А. М. Проблемні питання стягнення виконавчого збору. Український правовий вимір: пошук відповідей на глобальні міжнародні виклики: Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції.  (Дніпро, 14 трав. 2021 р.). Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2021. С. 44–47.