Візит аташе з питань викладання англійської мови Посольства Сполучених Штатів Америки пані ЛОТТІ БЕЙКЕР

Сьогодні, 21 січня, до Університету митної справи та фінансів завітала аташе з питань викладання англійської мови Посольства Сполучених Штатів Америки пані Лотті Бейкер.
Під час перемовин адміністрація університету та пані Бейкер обговорили можливі шляхи співпраці, аташе з питань викладання англійської мови описала ключові проекти Регіонального відділення з питань викладання англійської мови Посольства США (RELO Embassy of the USA), спрямовані на підготовку як викладачів, так і здобувачів. Зокрема проєкти, програми та платформи:
English Language Fellow
English Language Specialist Program
• The Online Professional English Network (OPEN) Program
• English Access Microscholarship Program
• American English Webinar Course
• English Teaching FORUM Magazine
• American English Online
• Fulbright Teaching Excellence and Achievement Program (Fulbright TEA)
• RELO Special English Language Projects

• Massive Open Online Courses
Голова вченої ради Віктор Ченцов наголосив на важливості підготовки митників та фахівців із зовнішніх економічних відносин для університету. Зокрема перший проректор назвав пріоритетним напрям мовної підготовки випускників для подальшого виконання службових обов’язків. Адже комунікаційні навички та володіння англійською мовою є базовими вимогами для сучасного фахівця. Сторони домовилися про продовження діалогу для підвищення якості викладання мов та міжнародної інтеграції студентства УМСФ.
Пані Бейкер мала нагоду ознайомитись із експозиціями і міжнародними центрами університету.
Лотті Бейкер зустрілася зі студентами, ліцеїстами, викладачами УМСФ та інших закладів освіти м. Дніпра. На публічному заході з питань вивчення англійської мови представники закладів середньої та вищої освіти цікавилися питаннями прикладного характеру щодо викладання англійської мови як засобу міжнародного спілкування, можливостей інтернаціоналізації. Присутніх учнів та студентів цікавили можливості щодо програм обміну й стажування для молоді, формування грантових проектів, розвитку навичок усного мовлення. Зустріч пройшла в дружній та невимушеній обстановці.