МИСТЕЦТВО КОРЕЙСЬКОЇ КУХНІ В УМСФ

12 січня 2022 року здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Філологія» та освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зустрілися з нашим корейським партнером професором Чой Кванг Сун. 

Ця зустріч була дуже цікавою і насиченою. Окрім подальшого знайомства з особливостями мови, присутні відкрили для себе національну корейську кухню. Адже для більшості з нас корейська їжа – це морква по-корейськи та соєвий соус. Але насправді кухня Південної Кореї – це безліч унікальних і смачних страв, а також воістину оригінальні гастрономічні традиції.

Після презентації з історії корейської кухні, присутніх чекав надзвичайно цікавий майстер-клас з приготування кімпабу – корейських ролів.

Всі бажаючі змогли приготувати кімпаб власноруч та продегустувати його.

Ми дякуємо нашому корейському партнеру професору Чой Кванг Сун та представникам міжнародної волонтерської організації «Хваранг» за можливість наблизитися до культури та традицій Південної Кореї.