Зустріч керівництва Аріельського університету (Ізраїль) та керівників закладів вищої освіти м. Дніпра!

Сьогодні 13 січня відбулася зустріч із керівництвом Аріельського університету (Ізраїль). Під час зустрічі всі присутні змогли представити свої заклади освіти і виокремити необхідні шляхи для подальшої плідної співпраці між інституціями. 

Від Університету митної справи та фінансів, який є єдиний партнером Аріельського університету серед всіх представлених ЗВО м. Дніпра, були присутні Голова Вченої ради Університету д.і.н., д.н. держ. упр. , професор Віктор Ченцов та начальник відділу міжнародних зв’язків к.е.н. Віталій Разживін. 

На початку відеоконференції вступне слово було надано Надзвичайному і Повноважному Послу Держави Ізраїль в Україні

Й. В. пану Міхаелю Бродському, який наголосив на необхідності розбудови сталих зв’язків із закладами вищої освіти, насамперед із університетами м. Дніпра.

Після коротких презентацій закладів вищої освіти Дніпра, свою презентацію розпочав Ректор Аріельського Університету професор Альберт Пінхасов. Під час вступної промови професор Пінхасов наголосив на необхідності пожвавлення академічних взаємовідносин шляхом створення “мостиків”, які поєднають між собою наукові та академічні можливості двох дружніх держав – України та Ізраїлю. Зі сторони Аріельського університету були присутні доктор Надєжда Єрмаков, доктор Ханна Арци, відповідальна за міжнародну діяльність Університету та професор Нітца Давидович.

Модератор заходу, голова Представництва Натів в Дніпровському регіоні, Перший секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні пан Марк Довев, підсумовуючи роботу наукового зібрання, наголосив, що конференція була плідною та цікавою, професійною, дискусійною і повчальною. Обговорено багато важливих тем, які потрібні для якісної роботи в управлінні освітою, доповідачі надали вичерпну інформацію щодо діяльності закладів вищої освіти м. Дніпра. Модератор подякував усім учасникам за виявлений інтерес до конференції та побажав подальших успіхів у науковій роботі.

 

Університет митної справи та фінансів завдячує Голові Представництва Натів в Дніпропетровському регіоні пану Марку Довев за запрошення до участі в дискусії