Державна політика відкритої науки

На виконання плану дій із впровадження Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд” у 2021-2022 роках, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 року № 149-р Міністерство освіти і науки України (далі – МОН) працює над запровадженням в Україні державної політики відкритої науки.

З метою дослідження ставлення українського студентства та академічної спільноти до цінностей та практик відкритої науки просимо науково-педагогічних працівників, аспірантів, студентів та працівників наукової бібліотеки взяти участь у короткому опитуванні до 30 грудня 2021 року включно за посиланням: https://cutt.ly/oUfskCi

Організатором опитування є команда проєкту OPTIMA, який реалізується за підтримки програми ERASMUS+ Європейського Союзу.

Участь в опитуванні є добровільною та анонімною, а його результати (зібрані дані та їхній аналіз) будуть опубліковані у відкритому доступі.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися до Григорія Мозолевича, керівника експертної групи з питань інтеграції до Європейського дослідницького простору директорату науки та інновацій МОН за тел. +38 (044) 287-82-22, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або до менеджера проєкту OPTIMA Олександра Березка за тел. +38 (067) 369-80-34, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..