В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА!

11 вересня 2021 року в Університеті відбувся, перший в цьому навчальному році День Абітурієнта. Цього разу захід розпочався з подарунків для гостей, що завітали до Університету. Розпочав зустріч перший проректор Ченцов Віктор Васильович, який розповів про Університет, про особливості навчання та міжнародну співпрацю, академічну мобільність
та працевлаштування випускників. А самі уважні, з присутніх, отримали подарунки. Також перед абітурієнтами та батьками виступив ректор Університету Дмитро Бочаров та декани факультетів.

Ще одним із подарунків для гостей було організовано екскурсію до оновлених експозицій «Банкноти та монети країн світу», «Уніформи митників країн світу», «Боротьба з контрабандою в Україні», «Історія торгівлі та митної справи на території України» та «Митна справа незалежної України». Екскурсії університетом проводили студенти спеціальності «Туризм» та представники відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю.

Учасники заходу мали змогу не тільки поспілкуватись з представниками кафедр та більш детально дізнатися про кожну спеціальність, а також дізнатись про студентське життя безпосередньо від самих студентів університету, які завжди приймають активну участь у різноманітних заходах.

А ми запрошуємо вас приєднатись до нашої дружної команди вже зараз та запрошуємо всіх зацікавлених на Курси довузівської підготовки.  

 

До наступних зустрічей!