УВЕСЬ СВІТ З УКРАЇНОЮ!!!

Друзі, ми всі робимо те, що кожен з нас може. Ви маєте знати також про те, як наші корейські колеги проф. Чой Кванг Сун и ст.викл. Бе Джі Йон разом з випускниками нашого Університету митної справи та фінансів Марією Колесник та Катериною Кононюк організували в Сеулі перед посольством РФ серйозний мітинг-протест, на якому свій голос за незалежність України висловило понад 300 осіб. Дякуємо за таку підтримку!

Також вагомим є збір коштів на підтримку України, організований проф. Чой Кванг Сун та випускницею Марією Колесник. Наші партнери, наші випускники, колеги наших випускників і друзі з різних країн. Так Марія написала: «Нам передають великі побажання миру та фінансову і моральну підтримку. Вже відписалася вся Корея, купа друзів із Японії, Індії, Філіппін, Польщі, Бразилії, Америки, Іспанії, Туреччини, Естонії, Китаю, Німеччини, Вірменії, Казахстану, Італії, Гонконгу, Марокко, Росії. Пишуть усі, хто тільки може. Писали і професори, і режисери, і актори, і великі інвестори, і фотографи, і вчителі, і інженери, і актори».  

Так, Університету теж офіційно і в соцмережах пишуть про свою позицію і підтримку міжнародні партнери!!!

А 01.03.2022, Колесник Марія давала інтерв'ю про події в нашій Україні на каналі Сеульського телебачення (Республіка Корея). Корейське ТБ зробило нарізку про події для цього 4-хвилинного репортажу. На її прохання до репортажу було завантажено також посилання на Петицію для ООН про захист неба України. На ютубі цей ролик набрав лише за декілька годин 6 324 перегляди!

УВЕСЬ СВІТ З НАМИ!!!

Sponsoring

https://www.youtube.com/watch?v=yybDGrpRufY

https://www.youtube.com/watch?v=IJs8_Rg1Pcc&t=1s