Акредитовано освітньо-наукову програму "Економіка"

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти ухвалене рішення щодо акредитації освітньо-наукової програми «Економіка» з підготовки здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 – Економіка. Виданий сертифікат про акредитацію, який дійсний до 01.07.2027 року, свідчить, що освітньо-наукова програма відповідає усім критеріям оцінювання якості освіти і спроможна забезпечити якісну підготовку висококваліфікованих, конкурентноспроможних, інтегрованих у європейський та світовий освітньо-науковий простір фахівців, здатних до створення нових системо утворюючих економічних знань. 

Вітаємо команду, що забезпечила процес акредитації: науково-педагогічних працівників кафедри економіки праці та соціально-трудових відносин, адміністрацію, структурні підрозділи університету, наукову та аспірантську спільноту з успішним проходженням процедури акредитації ОНП зі спеціальності 051 «Економіка» у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за третім (освітньо-науковим) рівнем доктор філософії! Дякуємо за командну роботу, згуртованість та професіоналізм! 

Велика подяка нашим стейкхолдерам за готовність долучитися до розробки, обговорення, моніторингу та перегляду освітньо-наукової програми, зокрема Департаменту освіти і науки, Департаменту економічного розвитку, Департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської обласної державної адміністрації, АРМА, Федерації роботодавців Дніпропетровщини, Дніпропетровському інвестиційному агентству, Дніпропетровській торгово-промисловій палаті та нашим партнерам з академічної спільноти: професору А.О. Задої (Університет імені Альфреда Нобеля), професору О.А.  Дороніній (Донецький національний університет імені Василя Стуса (м. Вінниця)), професору П.Г. Перерві (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»), професору Ю.І. Чентукову (Маріупольський державний університет).

Дякуємо за об’єктивну, неупереджену, належну фахову роботу експертній групі та фахівцям галузевої експертної ради, а також за надані ними пропозиції та рекомендації, спрямовані на удосконалення освітньої програми.