БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК 2022 В УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

2 жовтня в УМСФ за ініціативи студентського парламенту відбувся благодійний ярмарок, який пройшов під гаслом: «УКРАЇНСЬКІ СТРАВИ - НАЙКРАЩІ В СВІТІ». 

При вході на ярмарок гостей зустрічала величезна мапа України, де кожен учасник стікером помічав великі міста нашої прекрасної та героїчної країни. 

Всіх учасників та гостей заходу щиро та тепло привітав ректор УМСФ Дмитро Бочаров.

Наші талановиті ведучі зазначили, що студенти охоче використовують ярмарок як можливість зібратися всім разом в Університеті аби пригостити один одного і посмакувати щедрими гостинцями, одержати купу нових вражень, опинитися у центрі неймовірної шоу-програми. Щороку факультети, не жалкуючи зусиль, створюють неповторні кулінарні композиції, готують їх творче оформлення, шукають нові страви та інгредієнти.

Сумарний виторг від ярмарку склав 34 тисячі 485 гривень. Усі кошти невідкладно було передано на закупівлю засобів спецзв’язку для підрозділів Збройних Сил України. Адже ми усвідомлюємо, що Перемога – це спільна справа.

Всі учасники події отримали призи й свято продовжилося цікавою програмою з жартівливими та азартними конкурсами, спортивними змаганнями, танцями.

Слава Україні!

View the embedded image gallery online at:
http://umsf.dp.ua/index.php/blog/1449-2022-4#sigProId489738843e