Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, присвячений Дню державної служби України

У 2020 році Національним агентством України з питань державної служби започатковано Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі – конкурс), метою якого стало створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби.

Сучасна молодь із притаманними їй енергійністю, мобільністю, відкритістю до змін, спроможна до ефективного здійснення управлінських функцій в умовах структурних змін, в яких перебуває нині держава, і тих глобальних трансформацій, що очікують Україну у період повоєнного відновлення та відбудови.

Успіх і популярність конкурсу серед молоді у попередні два роки спонукав до продовження цього проєкту. У зв’язку з цим НАДС оголошує прийом заявок і робіт на конкурс, які можна подати з 23 червня до 23 серпня 2022 року за двома віковими категоріями: середня (15-18 років) та старша (19-23 роки) у п’яти номінаціях.

Детальнішу інформацію можна знайти на офіційному вебсайті Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді.

(http://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com).

Довідка-анонс