ТЕРОР І ТЕРОБОРОНА

Дії, які російська пропаганда сором’язливо іменує «демілітаризацією» й «денацифікацією» в нормальній людській мові мають дуже точний і лаконічний означник – терор. Росія вже більше місяця здійснює кривавий терор українців, який має всі ознаки геноциду. Тому відсіч російській агресії для нас є опором організованому гібридному теророві, а значення слова «тероборона» набуває нового смислу як протидія терору.

Чимало співробітників та випускників кафедри військової підготовки Університету митної справи та фінансів наразі несуть службу в лавах тероборони та Збройних Сил України. Утім, протидіяти терору можна не лише зі зброєю в руках, але й на інформаційному, культурному та економічному фронтах. Допомагаючи волонтерам і теробороні – ви протидієте терору; спростовуючи ворожі фейки і висвітлюючи героїзм українських військових у засобах масової інформації – протидієте терору; ви протидієте терору й тоді, коли перераховуєте кошти нашим захисникам…

Тому Вчена рада Університету 28 березня 2022 р. вийшла з пропозицією про перерахування співробітниками Університету митної справи та фінансів одноденного заробітку на потреби тероборони та ЗСУ. Зазначене рішення ухвалене членами Вченої ради одностайно.

Для реалізації цього рішення співробітники Університету мають написати відповідну заяву до фінансово-бухгалтерської служби, після чого кошти перераховуватимуться за призначенням. 

Протидія російському теророві – справа кожного. Всі ми – тероборона.